Leave Your Message
Furnizuesi i Prodhuesit të Rregullatorit të Shkumës PVC

Të gjitha Produktet

Furnizuesi i Prodhuesit të Rregullatorit të Shkumës PVC
Furnizuesi i Prodhuesit të Rregullatorit të Shkumës PVC
Furnizuesi i Prodhuesit të Rregullatorit të Shkumës PVC
Furnizuesi i Prodhuesit të Rregullatorit të Shkumës PVC

Furnizuesi i Prodhuesit të Rregullatorit të Shkumës PVC

Rregullatori i shkumëzimit të serisë H është ndihmës për përpunimin e akrilatit me peshë molekulare të lartë, i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga kompania jonë. Qëllimi i shtimit të polimerit UHMW në produktet me shkumë PVC: Të promovojë plastifikimin e PVC; Për të përmirësuar forcën e shkrirjes së materialit me shkumë PVC, parandaloni bashkimin e flluskave për të marrë produkte me shkumë uniforme; Për të siguruar që shkrirja të ketë rrjedhshmëri të mirë për të marrë produkte me pamje të mirë. Për shkak të faktit se prodhues të ndryshëm të produkteve shkumuese kanë pajisje, teknologji, lëndë të para dhe sisteme lubrifikuese të ndryshme, ne kemi zhvilluar rregullatorë shkumëzimi me veti të ndryshme për të kënaqur nevojat e përdoruesve.

  Avantazhi

  Promovoni xhelatimin e përbërjes PVC.
  Rritni forcën e shkrirjes për të parandaluar bashkimin dhe rrëmbimin e flluskave.
  Siguroni rrjedhjen e shkrirjes së PVC për të marrë sipërfaqe të lëmuar.

  Indekset kryesore të produktit

  Model

  H-100

  H-200

  H-901

  H-921

  Pamja e jashtme

  Pluhur i bardhë

  Pluhur i bardhë

  Pluhur i bardhë

  Pluhur i bardhë

  Dendësia e dukshme (g/cm3)

  0,45±0,1

  0,45±0,1

  0,45±0,1

  0,45±0,1

  Përmbajtja e paqëndrueshme (%)

  ≤2.0

  ≤2.0

  ≤2.0

  ≤2.0

  Granulariteti (shkalla e kalimit 30 mesh)

  ≥98%

  ≥98%

  ≥98%

  ≥98%

  Viskoziteti i brendshëm

  15,0±0,3

  15,0±0,3

  15,50±0,3

  15,50±0,3

  Forca e shkrirjes

  Lartë

  Aplikacion

  Tabelat reklamuese, profilet e shkumëzuara, plastika e drurit të shkumëzuar dhe produkte të tjera me forcë të ulët shkrirjeje, 901 dhe 921 mund të zgjidhen për produktet e pllakave të trasha me shkumë të lartë me forcë të lartë shkrirjeje.

  Magazinimi, Transporti, Paketimi

  Ky produkt është pluhur i ngurtë jo toksik, jo korroziv, i cili është mall jo i rrezikshëm për transport. Duhet të mbrohet nga ekspozimi ndaj diellit dhe shiut, rekomandohet të ruhet në një vend të freskët dhe të ajrosur brenda, periudha e ruajtjes është 1 vit dhe mund të përdoret nëse nuk ka ndryshim pas testit të performancës. Paketimi është përgjithësisht 25 kg/çantë dhe mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit.

  PSE NA ZGJODHET NE

  1. Ekipi profesional i R&D
  Mbështetja e testit të aplikacionit siguron që të mos shqetësoheni më për instrumente të shumta testimi.
  2. Bashkëpunimi për marketingun e produktit
  Produktet shiten në shumë vende në të gjithë botën.
  3. Kontroll i rreptë i cilësisë
  4. Koha e qëndrueshme e dorëzimit dhe kontrolli i arsyeshëm i kohës së dorëzimit të porosive.
  Ne jemi një ekip profesional, anëtarët tanë kanë përvojë shumëvjeçare në tregtinë ndërkombëtare. Ne jemi një ekip i ri, plot frymëzim dhe risi. Ne jemi një ekip i përkushtuar. Ne përdorim produkte të kualifikuara për të kënaqur klientët dhe për të fituar besimin e tyre. Ne jemi një ekip me ëndrra. Ëndrra jonë e përbashkët është t'u ofrojmë klientëve produktet më të besueshme dhe të përmirësohemi së bashku. Na besoni, fitim-fitim.

  Leave Your Message