Leave Your Message
Të gjitha Produktet
01 02 03 04
ISO45001ISO 14001ISO 9001
R&D - prodhim - shitje

Duke u fokusuar në rregullatorët e shkumëzimit, mjetet ndihmëse të përpunimit të PVC dhe produkte të tjera, HeTianXia është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse që integron Kërkimin dhe Zhvillimin, prodhimin dhe shitjet.

Rreth nesh

Shandong HTX New Material Co., Ltd. u themelua në mars 2021. Duke u fokusuar në rregullatorët e shkumëzimit, ndihmat e përpunimit të PVC dhe produkte të tjera, HeTianXia është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse që integron Kërkimin dhe Zhvillimin, prodhimin dhe shitjet. Produktet kryesore janë rregullatori i shkumëzimit, ndihmat për përpunimin ACR, ACR me ndikim, agjent forcues, stabilizues kalcium-zink, lubrifikant, etj. Produktet përdoren gjerësisht në dërrasat me shkumë PVC, dërrasat me shirit, bordin e kristalit të karbonit, dyshemenë, profilin, tubin, fletën, këpucët materiale dhe fusha të tjera. Produktet janë shitur brenda dhe jashtë vendit, të pritura mirë nga klientët.
shikoni më shumë
6572e68195ae888170xo

PRODUKTET

01 02 03

Lajme dhe artikuj

Fjalimi i Vitit të RiFjalimi i Vitit të Ri
01

Fjalimi i Vitit të Ri

30-12-2023

Të nderuar drejtues, miq dhe kolegë:

Në këtë moment të lamtumirës së vitit të vjetër dhe përshëndetjes së të riut, në emër të të gjithë punonjësve, dëshiroj t'ju shpreh urimet e sinqerta të Vitit të Ri dhe falënderimet e mia të përzemërta. Dita e Vitit të Ri është një fillim i ri, pikënisje për të përballuar së bashku sfidat dhe mundësitë e Vitit të Ri. Duke parë vitin e kaluar, ne kemi punuar shumë në pozitat tona dhe kemi arritur rezultate të caktuara, por jemi përballur edhe me vështirësi dhe sfida të ndryshme. Në vitin e ri, le të mbledhim më shumë besim dhe guxim dhe të punojmë së bashku për të shkruar një të ardhme të ndritur për zhvillimin e korporatës.

Fillimisht, dua të falënderoj çdo punonjës për punën e palodhur dhe përkushtimin e tyre në zhvillimin e kompanisë. Është pikërisht për shkak të përkushtimit të heshtur të të gjithëve, unitetit dhe bashkëpunimit që kompania mund të vazhdojë të rritet dhe të zhvillohet. Kemi kaluar së bashku vitin 2023. Ne kemi ecur gjithmonë krah për krah dhe kemi qenë dëshmitarë të procesit të zhvillimit të HTX nga ndërtimi dhe instalimi deri te prodhimi dhe vënia në punë. Ne po ecim përpara dhe kemi arritur arritje të jashtëzakonshme dhe zhvillim të shpejtë. Këto përparime pasqyrojnë mençurinë e secilit dhe mishërojnë punën dhe përkushtimin e palodhur të secilit. Në vitin e ri, le të vazhdojmë të punojmë shumë, të çojmë përpara frymën e punës në grup, të promovojmë së bashku zhvillimin e kompanisë dhe të realizojmë kombinimin organik të vlerave personale dhe qëllimeve të korporatës.

Së dyti, do të doja të falënderoja të gjithë drejtuesit për kujdesin dhe udhëzimet e tyre. Nën udhëheqjen tuaj korrekte, kompania jonë vazhdon të ecë drejt suksesit. Në vitin e ri, ne presim me padurim mbështetjen dhe ndihmën tuaj të vazhdueshme, duke na udhëhequr për të kapërcyer pengesat, për të ecur përpara së bashku dhe për të dhënë kontribut më të madh në prosperitetin e kompanisë.

Më në fund, në këtë fillim të ri, secili prej nesh le të vendosë rezoluta dhe synime të reja. Le të jemi plot besim dhe entuziazëm, të punojmë shumë dhe të punojmë shumë për ëndrrat dhe qëllimet tona. Besoj se me siguri do të kemi një të nesërme më të mirë. Le të bashkojmë duart për të pritur vitin e ri dhe për të krijuar një të ardhme më të shkëlqyer! Ju uroj të gjithëve shëndet të mirë, punë të mbarë, familje të lumtura dhe gjithë të mirat në vitin e ri!

ju faleminderit të gjithëve!

Lexo më shumë