Leave Your Message
Produsen Regulator Busa PVC

Kabeh Produk

Produsen Regulator Busa PVC
Produsen Regulator Busa PVC
Produsen Regulator Busa PVC
Produsen Regulator Busa PVC

Produsen Regulator Busa PVC

Regulator busa seri H minangka bantuan pangolahan akrilat bobot molekul dhuwur sing dikembangake dening perusahaan kita. Tujuan nambah polimer UHMW ing PVC foamed produk: Kanggo ningkataké plasticization saka PVC; Kanggo nambah kekuatan nyawiji saka PVC foamed materi, nyegah panggabungan umpluk kanggo njaluk seragam foamed produk; Kanggo mesthekake yen nyawiji wis fluidity apik kanggo njupuk produk karo katon apik. Amarga kasunyatan manawa manufaktur produk busa sing beda duwe peralatan, teknologi, bahan mentah lan sistem pelumasan sing beda, kita wis ngembangake regulator busa kanthi sifat sing beda kanggo nyukupi kabutuhan pangguna.

    Kaluwihan

    Ningkatake gelation saka senyawa PVC.
    Nambah kekuatan leleh kanggo nyegah gelembung gabung lan pengangkatan.
    Mesthekake aliran PVC nyawiji kanggo njaluk lumahing Gamelan.

    Indeks Produk Utama

    Model

    H-100

    H-200

    H-901

    H-921

    Penampilan

    Wêdakakêna putih

    Wêdakakêna putih

    Wêdakakêna putih

    Wêdakakêna putih

    Kapadhetan sing katon (g/cm3)

    0,45±0,1

    0,45±0,1

    0,45±0,1

    0,45±0,1

    Konten volatile (%)

    ≤2.0

    ≤2.0

    ≤2.0

    ≤2.0

    Granularitas (30 mesh pass rate)

    ≥98%

    ≥98%

    ≥98%

    ≥98%

    Viskositas intrinsik

    15.0±0.3

    15.0±0.3

    15.50±0.3

    15.50±0.3

    Leleh kekuatan

    dhuwur

    Aplikasi

    Papan iklan, profil foamed, plastik kayu foamed lan produk liyane karo kekuatan leleh kurang, 901 lan 921 bisa dipilih kanggo produk piring kandel kulit foamed dhuwur karo kekuatan Highly-nyawiji.

    Panyimpenan, Transportasi, Packaging

    Produk iki non-beracun, non-korosif wêdakakêna padat, kang non-mbebayani barang kanggo transportasi. Sampeyan kudu dilindhungi saka cahya srengenge lan udan, dianjurake kanggo nyimpen ing panggonan sing adhem lan berventilasi ing jero ruangan, periode panyimpenan 1 taun, lan bisa digunakake yen ora ana owah-owahan sawise tes kinerja. Kemasan umume 25 kg / tas, lan bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

    KENAPA PILIH KAMI

    1. Tim R&D profesional
    Dhukungan tes aplikasi njamin sampeyan ora kuwatir maneh babagan macem-macem instrumen tes.
    2. Kerjasama pemasaran produk
    Produk kasebut didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad.
    3. Kontrol kualitas sing ketat
    4. Wektu pangiriman stabil lan kontrol wektu pangiriman supaya cukup.
    Kita minangka tim profesional, anggota kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing perdagangan internasional. Kita minangka tim enom, kebak inspirasi lan inovasi. Kita minangka tim khusus. Kita nggunakake produk qualified kanggo gawe marem pelanggan lan menang dateng. Kita minangka tim kanthi impen. Impen umum kita yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing paling dipercaya lan nambah bebarengan. Dipercaya kita, win-win.

    Leave Your Message